Çam: “Hemşehrilerimize Sıcacık Bir İkram

Kızıltepe Belediyesi, ilçenin 3 Farklı noktasında sıcak çorba dağıtımına başladı.

Çam: “Hemşehrilerimize Sıcacık Bir İkram
Yayınlama: 18.11.2019

Kızıltepe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı, Devlet Hastanesi ve İlçe otogarında çorba dağıtımı başladı

Yüzyıllardır devam eden yardımlaşma, paylaşma ve ikram duygusunun canlı kalması amacıyla çorba çeşmelerin faaliyete geçtiğini belirten Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, “Uzun zamandır kullanılmayan çeşmeler belediye personelimiz tarafından öncelikle dezenfekte edilerek halkımızın sağlıklı çorba içmesi sağlandı. Her gün 750 litre çorba üç farklı alandan halkımıza ikram edilecektir” dedi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çam: “Halkımızın yapmamızı en çok istedikleri çalışmalardan biriydi. Bizler de bunu faaliyete geçirmek için çalışmalarımızı sonlandırdık. Cumhuriyet Meydanı, Otogar ve Devlet Hastanesinde olmak üzere halkımızın yoğun olduğu alanlarda çorba çeşmelerinden afiyetle yararlanabilecekler. Öğrenci, yolcu, esnaf, hasta ya da ihtiyaç sahibi herkes kış mevsimini sıcak çorba ikramımızla geçirecek. Çorba Çeşmelerinden sabah 07:00 itibariyle musluklarından çorba akıtacaktır. Şimdiden afiyet olsun” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.