Mardin Valisi Yaman’a 2019 Yılının En Başarılı Valisi Ödülü

Her yıl geleneksel olarak Uluslararası Altın Kentler Derneği Kent Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen Golden City Awards Şehircilik Oscar Ödülleri; devletin zirvesinin ve seçkin davetlilerin katıldığı ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Mardin Valisi Yaman’a 2019 Yılının En Başarılı Valisi Ödülü
Yayınlama: 16.12.2019
Düzenleme: 16.12.2019 21:20

Kentsel tasarım ve şehircilik alanın marka yarışması olan Golden City Awards 2019’da Mardin’de de bir ödül aldı. Akademisyen ve kent bilimcilerinden oluşan jürinin değerlendirmesiyle; kent yaşamına değer katanlar ile kenti yönetenlerin hizmet ve şehircilik projeleriyle katıldığı yarışmada Mardin Valisi ödüle layık görüldü.

Uluslararası arenada şehirlerin tanıtılmasına, markalaşmasına hizmet ederek şehir ve insan hayatına farkındalık sağlamak amacıyla düzenlenen Golden City Awards Şehircilik Oscar Ödülleri’nde, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, yapılan oylamada 2019 Yılının en başarılı Valisi ödülünü aldı.

İstanbul Green Park Otel’de gerçekleşen törene yoğun programı nedeniyle katılmayan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman adına ödülü Vali Yardımcısı Bahattin Çelik aldı.

Vali Yaman’ın bu başarısı Mardin´de büyük mutluluk yaratırken vatandaşlar sosyal medyadan Yaman´ı tebrik ederek mutluluklarını dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.