Kızıltepe’deki kadın girişimcilere destek ziyareti

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam, ilçedeki girişimcileri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Kızıltepe’deki kadın girişimcilere destek ziyareti
Yayınlama: 31.12.2019

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam, ilçede Kadın girişimciliğinin artması ve kadın istihdamının sağlanması konusunda devlet eliyle gerçekleşen çeşitli teşviklerle kendi işinin patronu olan kadın girişimcileri ziyaret ederek istek ve sıkıntılarını dinledi.

Kendi işyerlerini açma cesaretini gösteren Kadın girişimcileri kutlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın eşi Dilek Çam, kadın girişimcilere verilen çeşitli desteklerle kadınların çalışma hayatına girmesini sağladığına dikkat çekerken kadınların artık evde oturmaktan ziyade iş hayatına atılarak ev ekonomilerine destek olmak için güzel projelere imza attığını söyledi.

Son yıllarda kadın girişimcilerin ekonomiye katkılarının ön plana çıkmasının sevindirici olduğunu ve yapılan desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren kadın girişimciler, Çam’a destek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.