Mardin Valisi’nden anne ve iki çocuğunun 4. kattan düşmesi ile ilgili açıklama

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesindeki bir apartmanın dördüncü katında ikisi çocuk 3 kişinin düşmesi olayına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Mardin Valisi’nden anne ve iki çocuğunun 4. kattan düşmesi ile ilgili açıklama
Yayınlama: 06.03.2024

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesinde anne ve iki çocuğunun 4. Kattan düşmesi ile ilgili olayına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bugün saat 11.40 sıralarında Kızıltepe ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın dördüncü katında ikisi çocuk 3 kişinin düşmesi olayıyla ilgili olarak emniyet müdürlüğü ve sağlık ekiplerimiz derhal olay yerine intikal etmiştir. Sağlık ekiplerimizce söz konusu şahıslara ilk müdahale yapılıp hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmışlardır. Sağlık ekiplerimiz tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen 33 yaşındaki anne S.A ve 5 yaşındaki oğlu H.R.A hayatını kaybetmiştir. 7 yaşındaki E.A’nın Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi devam etmektedir.  Yaralı çocuğumuzun durumu ve olayla ilgili soruşturma bizzat tarafımdan takip edilmektedir.Bu elim olay sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı çocuğumuza da şifalar diliyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.