Hayata dokunmak ekibi Mardin’de

TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve yeni yayın döneminde TRT EBA ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan “Hayata Dokunmak (Gençliğimin Merkezi)” adlı program için ilk çekimler Mardin’de başladı.

Hayata dokunmak ekibi Mardin’de
Yayınlama: 23.03.2024

Yapım ve yönetmenliğini Mevlüt Aydın’ın üstlendiği ekip, çekimler için Mardin’e kamp kurdu. Yapım ve yönetmen yardımcılığını Emel Havva Başöngen’in yaptığı ekipte kameramanlık görevlerini Bülent Mortaş, Selçuk Seçki ve Âdem Püsküllü, ulaşım sorumluluğunu ise Emin Gümüşçivi’nin üstlendiği TRT ekibi hummalı bir şekilde çekimlerini sürdürüyor.

Türkiye genelinde birçok şehirde çekimler yapmayı planlıyor ve birinci bölümün çekimlerine Mardin’de başladı. Program, yeni yayın döneminde TRT EBA’da izleyiciyle buluşacak.

Mardin’e özel çekimlerin yapıldığı bu bölümde, son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün şehirde gençlere ve çocuklara sağladığı sosyal, kültürel, sanat, spor ve birçok alanda yaptığı hizmetler gençlerin ve çocukların dilinden izleyicilere sunulacak.

Programın yönetmeni ve yapımcısı Mevlüt Aydın, Mardin’in tarihi ve kültürüyle çok güzel bir şehir olduğunu belirtti. Ayrıca, İl Spor Müdürlüğü’nün spor tesisleri ve özellikle Gençlik Merkezleri ile en çok ilerleme kaydeden şehirlerden biri olduğunu vurguladı.

Program, bir hafta boyunca gençlere ve çocuklara verilen eğitimlerden, kültür ve sanat etkinliklerine kadar geniş bir yelpazeyi ele alacaklarını ifade etti.

Mardin için özel olarak yapacakları bölümün büyük ses getireceğine inandıklarını dile getiren Aydın, kendilerine her türlü konuda yardımcı olan TRT İç Yapımlar Dairesi Başkanlığı, TRT EBA Kanal Koordinatörlüğü yöneticilerine, Mardin’de destek olan kamu kurumlarına, kuruluşlarına ve Mardin halkına ekibi adına teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.