Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir?

Mardin’de kesin olmayan sonuçlara göre, Mardin Midyat Belediye Başkanı AK Parti Adayı Veysi Şahin oldu. Peki Ömerli AK Parti Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir? Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in biyografisi

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir?
Yayınlama: 01.04.2024

Mardin’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlarına göre Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin oldu. AK Parti’den adayı olan Veysi Şahin yüzde 100 açılan sandık sonuçlarına göre oyların yüzde 30.36 alarak yeniden Midyat Belediye Başkanı oldu.

Ömerli AK Parti Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin kimdir?

1957 yılında Mardin, Midyat’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Midyat’ta tamamlayan Şahin Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde başarıyla tamamladı. Üniversiteli öğrencilik yıllarında çeşitli öğrenci derneklerinin yönetiminde görev aldı ve Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) üyeliğinde bulundu.

1983 yılında iş hayatına başlayan Veysi Şahin, inşaat sektöründe çeşitli üst düzey görevlerde bulundu. 1999 yılında yapılan Milletvekili genel seçimlerinde, 21.Dönem Mardin Milletvekili olarak Meclise girdi. T.B.M.M.’de Plan ve Bütçe Komisyon’u üyeliği ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm komisyon üyesi olarak görev üstlendi. İyi derecede Arapça, orta düzeyde İngilizce bilen Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.