Mardin 1969 Spor, Erzurum Kampını Tamamladı

Mardin 1969 Spor, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü Erzurum’daki iki etaplı kampını tamamladı.

Mardin 1969 Spor, Erzurum Kampını Tamamladı
Yayınlama: 22.08.2024

TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Mardin 1969 Spor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. 15 Temmuz’da Mardin’de sezon hazırlıklarına başlayan kırmızı-lacivertliler, çalışmalarını tamamladıktan sonra 3 günlük bir iznin ardından 29 Temmuz’da Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kampa girdi. Kısa bir aranın ardından, 3. etap kamp çalışmaları için 12 Ağustos’ta yine Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde toplanarak hazırlıklarına devam etti. Mardin temsilcisi bu süre zarfında 6 hazırlık maçı yaptı.

Yeni transferlerin takıma çabuk adapte olduğunu belirten teknik direktör Ulaş Ulusan, takımın temposundan memnun olduğunu ifade etti.

Ulusan, “Çok iyi hazırlanıyoruz. Tempomuzu yüksek tutmalıyız. Bu sene grubumuz daha zor olacak. Bu yıl seviyemizi daha üst bir noktaya taşımamız gerekiyor. ‘Bu yarışta biz de varız’ diyebilmek için çok iyi olmalıyız. Sahada hataya yer vermemeliyiz. Taktiksel ve organizasyon anlamında da daha iyi olmalıyız ve sahaya öz güvenle çıkmalıyız. Bu konularda kendimizi daha çok geliştirmeliyiz.” dedi.

İyi çalışan, karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını kaydeden Ulusan, “Lige iki hafta kaldı. Bugün Erzurum kampımızı bitirdik. Lig haftasına kadar Mardin’de çalışmalara devam edeceğiz. Şu anda herhangi bir sıkıntı yok, her şey iyi görünüyor. Lig başladığında bazı eksiklerimizi göreceğiz, çünkü resmi maçlarla hazırlık maçlarının konsantrasyonları çok farklı.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.