Kızıltepeli Genç Futbolcu 1.Lig takımı ile anlaştı

Kızıltepeli Genç Futbolcu 1.Lig takımı ile anlaştı
Yayınlama: 13.09.2019
Düzenleme: 20.10.2019 21:57

Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin Mardin’in sporda bir marka şehir haline gelmesine yönelik verdiği destekler sonucu futbol, basketbol, voleybol ve hentbol branşlarından elde edilen başarılar şehirde büyük bir beklenti yaratırken Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın gençlere verdiği destekte meyvesini verdi.

Vali ve Büyükşehir Belediye başkan Vekili Mustafa Yaman’ın üzerinde çok durduğu ve şehrin sporda marka değerinin yükselmesi için destek verdiği Büyükşehir Başakspor’un altyapısından yetişen Kızıltepeli genç futbolcu Toprak Arvin Gürbüz TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu ile resmi olarak anlaştı.

2005 doğumlu genç futbolcu Toprak Arvin Gürbüz ‘ün Altınordu ile anlaşmasını Büyükşehir Başakspor’un sosyal medya hesaplarından, “Mardin Büyükşehir Başaksporumuz’un altyapısından yetişen Genç Futbolcumuz Toprak Arvin Gürbüz Altınordu FK ile resmi olarak anlaşma sağladı.Genç Kardeşimize başarılar diliyor ve desteklerinden ötürü Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman ‘a teşekkürlerimizi sunuyoruz” İfadeleriyle duyuruldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.