1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Anne ve babasını ziyarete giderken kazada yaşamını yitirdi

Anne ve babasını ziyarete giderken kazada yaşamını yitirdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bayramı ailesi ile geçirmek üzere köye gitmek üzere yola çıkan genç aracının devrilmesi sonucu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

featured

Kaza, Kızıltepe ilçesinin kırsal Akdoğan ve Taşlıca mahalleleri arasındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kıraathane işleten Bilal Sarıboğa (23), geç saatte iş yerini kapattıktan sonra Küçükboğaziye Mahallesi’ndeki anne ve babasına bayram ziyareti için otomobiliyle yola çıktı. Yakınları gece boyunca Sarıboğa’dan haber alamadı. Sabah saatlerinde şarampole yuvarlanan otomobili görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye sevk edilen ekipler Bilal Sarıboğa’nın araçta cesediyle karşılaştı. Bilal Sarıboğa’nın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!