1. Haberler
  2. Güncel
  3. Kimsesiz yaşlı adam yardım bekliyor

Kimsesiz yaşlı adam yardım bekliyor

featured

Nusaybin Zeynel Abidin Mahallesi Divanyolu Sokak 15 nolu evde kiracı olarak ikamet eden 73 yaşındaki Süleyman İpek, maddi zorluklar içinde mahalle sakinlerinin yardımlarıyla hayatını idame ettirmeye çalışıyor.

Çeşitli hastalıklarla boğuşan ve evinde sadece tek bir minderi olan İpek, 5 yıldır sosyal yardım almadığını ileri sürdü.

Coronavirus nedeniyle ev kiralamak zorunda kaldığını dile getiren İpek, ancak evde hiç eşyanın bulunmadığını söyledi.

Evde bulunan tek minderde oturup kalktığını ifade eden İpek, mahalle sakinlerinin getirdiği yemekle karnını doyurduğunu söyledi.  

İpek, “Komşularım bir gün yemek getirmeseler aç olarak uyuyorum. Sosyal yardım için 4 aydır başvuruda bulunmuş, inşallah bir yardım çıkar. Yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyorum.” dedi.

Öte yandan konu ile ilgili görüştüğümüz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, mağdur vatandaş için dosya açarak gıda, maaş gibi gerekli yardımları yapacaklarını belirttiler.

Kaynak: İLKHA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kızıltepe Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!