Kızıltepe Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi hizmete açıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Devlet Hastanesi bünyesinde Anjiyo ünitesi açıldı. Ünite, yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak.

Kızıltepe Devlet Hastanesinde anjiyo ünitesi hizmete açıldı
Yayınlama: 09.10.2024

Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan ek binanın ardından, ana binada tamamlanan tadilat ve çalışmalarla birlikte Anjiyo ünitesi faaliyete geçti. Kızıltepe’de Anjiyo ünitesi olmadığı için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi veya Diyarbakır’a gitmek zorunda kalan hastalar, ünitenin devreye girmesiyle kardiyak damar hastalıklarının akut ve elektif tedavilerini artık ilçe dışına sevk edilmeden, Kızıltepe Devlet Hastanesinde yaptırabilecek.

Sosyal medya hesabından “Kızıltepe Devlet Hastanemizde Anjiyo ünitesi açıldı” müjdesini paylaşan Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, nitelikli personel sayısını ve tıbbi cihaz kapasitesini artırmak için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı.

Mardin Milletvekili Kılıç, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yaptığımız girişimler sonucunda Kızıltepe Devlet Hastanemizde Anjiyo Ünitesi açıldı. Nitelikli personel sayısını artırmanın yanı sıra, tıbbi cihazların da artırılması için çalışmalarımız devam edecek. Anjiyo Ünitesi Kızıltepe’mize hayırlı olsun.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.