Mardin’de çalışmayan trafik ışıkları kazalara davetiye çıkarıyor

Mardin’de en işlek yolda günlerdir bozuk olan trafik ışıkları kazalara davetiye çıkarıyor.

Mardin’de çalışmayan trafik ışıkları kazalara davetiye çıkarıyor
Yayınlama: 16.10.2024
Düzenleme: 19.10.2024 22:13

Mardin’de en işlek yollardan biri olan Mardin-Kızıltepe Karayolu üzerindeki Mardin OSB kavşağında günlerdir çalışmayan trafik ışıkları, sürücülere zor anlar yaşatıyor ve kazalara davetiye çıkarıyor.

Günde binlerce aracın geçtiği bu yolda, yanmayan ışıklar nedeniyle sürücüler kontrollü geçiş yapmaya çalışırken büyük bir risk alıyor. Özellikle sabah işe gitmek isteyenler ve mesai bitiminde evlerine dönmeye çalışanlar büyük zorluk yaşarken, öğrenci servislerinin de eklenmesiyle bölgedeki trafik karmaşası daha da artıyor.

Bu durum, kazalara davetiye çıkarırken, Karayolları’nın Mardin’deki yetersizliğini de gözler önüne seriyor. Sürücüler, olası ölümlü kazaların önüne geçilmesi için yetkilileri acilen harekete geçmeye çağırdı.

Mardin’deki yollarla ilgili birçok ihmal olduğunu dile getiren sürücüler, karayollarının sorumluluklarını yerine getirmekte yetersiz kaldığını belirtti. Ayrıca kavşaklarda yer alan ağaçların, sürücülerin görüş açısını kapattığını ifade eden sürücüler, tüm sorumlu kurumların bu konuda da gerekli çalışmaları yapmasını talep etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.