Mardin’i kahreden kaza: 2 ölü 1 yaralı

Mardin’in Dargeçit ilçesinde katıldıkları taziyenin ardından İstanbul’a dönen otomobilin sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Mardin’i kahreden kaza: 2 ölü 1 yaralı
Yayınlama: 06.07.2021

Kaza, Ankara- Niğde otoyolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akrabalarının taziyesine katıldıktan sonra İstanbul’a dönmekte olan Mehmet Dilek, Umut Acar ve Mehmet Şirin Acar’ı taşıyan 34 NK 9012 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak yön tabelasına çarptı.  Kazada sürücü Mehmet Dilek ile Umut Acar araçta sıkışarak yaşamını yitirdi, Mehmet Şirin Acar ise yaralandı.

Yaralı Acar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Hastaneye kaldırılırken kazada hayatını kaybeden İki kişinin cansız bedeni ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

İstanbul’a dönmekte olan Mehmet Dilek, Umut Acar ve Mehmet Şirin Acar’ın Sırbistan’da hayatını kaybeden Eyüp Acar’ın Dargeçit ilçesine bağlı Kılavuz (Xelila) Mahallesindeki taziyesine katıldıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.