Mardinli genç şoför hayatının baharında feci şekilde hayatını kaybetti

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Mardinli 22 yaşındaki şoför, trafik kazasının ardından yangın çıkan tırda hayatını kaybetti.

Mardinli genç şoför hayatının baharında feci şekilde hayatını kaybetti
Yayınlama: 06.07.2022

Edinilen bilgiye göre, Hendek ilçesi Çakallı mevkiinde İstanbul istikametinde ilerlemekte olan ve bebek bezi ile ıslak mendil taşıdığı öğrenilen Musab Bişi (22) yönetimindeki 47 DB 064 plakalı TIR, 34 EEV 650 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile 47 DB 064 plakalı TIR alev aldı. TIR’ın dorsesinde bulunan ve yola savrulan bebek bezi ile ıslak mendiller de alev aldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelenSakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri TIR’da çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürdü. Alevlere teslim olan ve ardından geriye demir yığınları kalan TIR’ın sürücüsü Musab Bişi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Bişi’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada hayatını 22 yaşındaki gencin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinde (Gülharrin) toprağa verileceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.